Leiding

De reis door de tijd wordt begeleid door een ervaren leiding. Via deze pagina wil ik jullie met hen kennis laten maken.

  Hoofd van het Laboratorium
Marianne Kalter - Marianne is de hoofdleidster. Met haar 24 jaar ervaring op het gebied van tijdreizen en zomerkampen zal zij alles in goede banen leiden.
   
  De FDZ
Jeanette Slappendel - Jeanette is degene die scepter zwaait over de keuken. Zij zorgt ervoor dat een ieder een lekkere en voedzame maaltijd krijgt voorgeschoteld.
   
Marianne Bouthoorn - Marianne is ondertussen onderdeel van de vaste crew van de FDZ. Piepers, ballen, zij draait daar haar hand niet voor om.
   
Raymond Chardet - Samen met Fred staat Raymond sterk in de keuken. Die dames krijgen hem er niet onder. Specialiteit van Raymond zijn de zogenaamde Houtermankroketten.
   
Fred Weening - Stond Raymond er vorig jaar als man nog alleen voor, dit jaar is er versterking. Fred doet bij Phoenix onder andere de coördinatie van de scheidsrechters. Nu maar kijken of hij dat eten ook kan coördineren.
   
Helga Samson- Ook een nieuwe aanmelding bij de FDZ. Normaal thuis bij man Mike en de 2 kids te vinden, nu kokend op deze reis door de tijd.
   
   De Veldploeg
  Ineke van Toor - Naast tijdreizen ook zeer goed in gedaanteverwisselingen.      Bob Verlint - Films, EHBO, is er iets wat deze man niet kan?
         
  Manja Hulsman - Sport, spel, film en prikkeldraad. Deze dame kan nu werkelijk alles     Ferry den Boer - Zowel de muziek als het vastleggen van de beste plaatjes zijn de specialiteiten van deze man.
         
  Wendy van de Molen - Onze eigen EHBOer. Zij weet echt alles van medicijnen. Maar pas op, soms heeft ze een wendycap.     Frans van der Starre -  Nestor en vaderfiguur Frans bekijkt alles rustig en weet vaak de beste oplossingen.
         
  Annelijn van der Zwan -  Dit lachebekje gaat al voor de 2e keer mee. Haar motto is: "Eten doe je met een lepel, niet met je handen".     Norman Huisman - Verzorger van de communicatie tussen het heden, verleden en toekomst.
         
        Maarten Brouwer - Als hem iets overkomt tijdens een nachtwacht, nou dan gaat hij op zoek ook.
         
        Jeroen Houterman - De mol is er ook weer bij dit jaar. Meester van de kussengevechten en het levend darten.
         
         Jeroen Kools (Koolz) - Terug van weg geweest.