Donderdag 24 juli - Valentijnsdag

Valentijnsdag is een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, bloemen, of kaarten. Valentijnsdag wordt gevierd op 14 februari.Oorspronkelijk was Valentijnsdag bedoeld voor mensen die anoniem de liefde wilden verklaren aan iemand. Door middel van een anonieme valentijnskaart werd deze heimelijke liefde dan bekend gemaakt.

Programma:

's Ochtends:

  • Levend Stratego
    Alles is toegestaan bij liefde en oorlog. Een erg befaamde lijfspreuk. Oorlog en liefde hangen vaak met elkaar samen. Wie kent niet het verhaal van de stad Troje die werd belegerd door de Grieken. De reden van de oorlog was de liefde tussen Paris van Troje en Helena (vrouw van Menelaos, koning van Sparta).

    Je kunt dit spel winnen door de vlag te vinden, of als deze niet wordt gevonden, door de meeste punten te verzamelen. Behalve snelheid en kracht moet je ook beschikken over de juiste strategie.
  bus
 

's Middags

  • Valentijnsspellen op de zandvlakte
    Wat is romantischer dan de zandvlakte bij Drouwen. Helemaal niets natuurlijk. De ideale plek om Valentijnsspellen te spelen. Wie laat zich van de meest romantische kant zien. Wie weet, misschien doet iemand nog een aanzoek.

's Avonds