Welkom bij het Phoenix Zomerkamp 2008

Op 19 juli dan is het zover. We reizen dan weer naar kamphuis "de Kwartjesberg" in Drouwen voor een superrrr fantastisch leuk kamp. Dit jaar staat alles in het teken van een Feestje. Elke dag is er weer een andere feestdag. Zo hebben we Pasen, Koninginnedag, Halloween, Sinterklaas (misschien komt ie nog wel een keer uit Spanje over), Kerstmis en Valentijsdag. Ook is er vrijdag een heuse After Party.

Elke dag wordt er een ochtend, middag en avondspel gespeeld. Soms zijn deze spellen op de zandvlakte, soms in het bos en soms ook bij het kamphuis. Overdag is er natuurlijk de beschikking over een volleybalveld, korfbalpalen, tafeltennistafels enzovoort. Ook kan er geknutseld worden en nog veel meer. Plezier dus voor iedereen.

Heb je je nog niet ingeschreven, kijk dan hier voor het inschrijfformulier.

  zandvlakte
 

Voor de bezoekers van onze site is er veel te zien. Op de verschillende dagpagina's vind je het programma van het kamp. Natuurlijk is een en ander afhankelijk van hoe het weer is.

Daarnaast hebben we een wist-je-dat-pagina. De link naar de foto's of naar het gastenboek vindt u in de banner van de site. Deze zal worden geopend in een nieuw venster.

Namens de gehele kampleiding heel veel kijk- en klikplezier. Wij hebben het in ieder geval leuk.