Vrijdag 25 juli - After Party

Het feestje is voorbij en er rest ons niks dan nog een kleine "after party" te vieren, een klein feestje na een week vol feesten. Pasen, Koninginnedag, Halloween, Sinterklaas, Kerstmis en Valentijnsdag. We hebben ze allemaal gehad. Niet getreurd, want de after party is ook niet niks.

Programma:

's Ochtends:

  • Opstaan
    Eerst gaan we natuurlijk opstaan. Iedereen heeft z'n spullen al ingepakt en er kan dus even goed gebezemd worden. Als alles schoon is en de buddy tevreden, kan je een lekkere boterham eten, vast klaargemaakt door één of meer van de andere kampleden.
  • 10:00 Vertrek richting huis
    Als de vrachtwagen er is, laden we deze snel in. Alle bagage gaat dan weer op weg naar Zoetermeer. Daarna met z'n allen de bus in en op weg naar het Phoenixterrein. Dit is echt een feestje. De hele weg hebben we natuurlijk zingende kinderen. Een groot feest dus (of ligt iedereen dan te slapen).
  bus
 

's Middags

  • Aankomst
    Rond een uur of één zullen we weer aankomen in Zoetermeer. Allemaal blije ouders en vermoeide kinderen. Als eerste verlaat de kampkampioen natuurlijk de bus. Daarna pas de rest van de (vermoeide) kinderen. Nog even een praatje van de leiding en dan weer met papa en mama naar huis.