Home

Hollywood


tour
Hollywood tours
Ben jij al eens in Hollywood geweest? Nee?, dan is dit een goede manier om kennis te maken met dit stadsdeel van Los Angeles. We hebben 2 verschillende tours voor jullie klaargezet. De eerste tour gaat kriskras door het stadsdeel heen, van studio naar Beverly Hills. Van de Sunset Strip naar de Hollywood Walk of Fame. Je krijgt alles te zien.

De andere tour is meer rechttoe rechtaan. Je gaat door Hollywood door een spoor van touwtjes te volgen. Hierbij kom je alle belangrijke bezienswaardigheden tegen. Op sommige plekken vind je dan een opdracht. Voer je de opdrachten goed uit, dan wacht je een meet and greet met de sterren.

And the Oscar goes to...
Elk jaar vinden de Oscar uitreikingen plaats in het Dolby Theatre in Hollywood. Deze uitreiking is alleen toegankelijk voor genodigden en jullie zijn als kampdeelnemers uitgenodigd.

Wel een waarschuwing vooraf: de dress code is zoals altijd "black tie formal". Dit betekent een smoking voor de jongens en voor de meiden verplicht een jurk. Maar gelukkig is het tegenwoordig toegestaan om hier flexibel mee om te gaan, zolang het maar netjes is. Heb je echter iets aan dat echt niet kan, dan loop je het risico dat de toegang wordt geweigerd.

Natuurlijk worden de Oscars in verschillende categorien uitgereikt, met als ultieme prijs de Oscar voor beste kampdeelnemer. Wie sleept hem in de wacht?
Oscar