Informatie Foto's Leiding Inschrijfformulier Facebook YouTube
Phoenix zomerkamp logo

De toekomst

Hoe zal de toekomst eruit zien? Voor jullie de kans om dit van dichtbij mee te maken. Natuurlijk staat DE toekomst niet vast en zijn er verschillende toekomsten mogelijk. Jullie zullen er vandaag enkele daarvan tegenkomen. Dan moet je wel meegaan op onze tijdreis.

De weg naar de toekomst

Als je goed zoekt, kun je in het bos in Drouwen de weg naar de toekomst vinden. In de bomen hangen namelijk soms vreemde draden. Die draden markeren de weg. De weg naar de toekomst. Ben jij jong en heb je dus goede ogen, dan ga jij speuren naar die markeringspunten en zul jij zien welke toekomst jou wacht. Maar pas op... Je moet de weg ook terug kunnen vinden naar het heden. 

De weg naar de toekomst
Toekomststenen

Toekomststenen

In het bos liggen ook toekomststenen. Deze kleine driehoekige stenen vertegenwoordigen elk een deel van één van de mogelijke toekomsten. Combineer je de stenen op juiste wijze tot een cirkel, dan open je de poort naar een succesvolle toekomst. Onze oudere kinderen gaan op jacht naar deze toekomststenen, maar wel tegen elkaar spelend. Geluk voor de één betekent het verlies van de anderen.

Back to the future

In de avond gaan we terug naar de toekomst, wat betekent dat we terug gaan om te kijken wie de kampwinnaar wordt, maar dat ligt nu natuurlijk nog in de toekomst, dus terug naar de toekomst. Snap jij het nog? Het zal in ieder geval een leuke avond worden met futuristisch vermaak, misschien soms wat historie en uiteindelijk natuurlijk één groot feest. Dus zorg voor een outfit met een knipoog naar de toekomst en feest je helemaal los.

Back2theFuture