Titel: Fantasyboeken
Harry Potter

Fantasyboeken (zondag)

Zondag komen we in een fantastische setting terecht. In welke afdeling wordt jij geplaatst door de sorteerhoed? Met je eigen afdeling eten en natuurlijk corveeƫn. Neem je toverstokje en je toverhoed dus mee dit jaar.

Na het ontbijt gaan we naar het sportveld. We spelen vast een potje Quidditch, maar misschien ook wel een bezemrace, toverbal of een echt tovenaars- of heksenduel. Wie pakt de gouden snaai en wint de cup van de dag?

Als we onze buikjes weer rond hebben gegeten is het tijd voor het middagprogramma. Ook dat wordt weer een strijd op leven en dood (nou ja, niet echt dan). Heeft jouw groep een genie met tactisch inzicht. Heb je speurders die het kleinste stukje afwijking in een bos ontdekken, dan heb je grote kans om de overwinning te kunnen vieren.

In de avond heb je echt jouw camouflage outfit nodig. Dus zorg voor donkere groene kleren. De bedoeling is namelijk dat je ongezien de grens gaat oversteken en jouw smokkelwaar kunt afleveren. Kun jij het langste ongezien blijven? Oh ja, de verrassing van gisteren is er misschien vandaag ook nog.

Grijze Jager