Feestje knop Informatie Corona protocol Leiding Facebook YouTube
Logo 2021
Feestje

Feestje is 2x eerder het thema geweest van het kamp. Gedurende die weken was er elke dag een ander feest. Koninginnedag, après ski, valentijnsdag, kerst en nog veel meer. Dit jaar is natuurlijk het hele kamp een feest. We mogen weer nadat vorig jaar door corona thuis gevierd moest worden en Phoenix bestaat 100 jaar!

Het thema Feestje is er 1 dag.  We koppelen er geen specifiek feest aan, maar maken er gewoon ons feestje van, want we gaan naar het kamp toe!

Ben je 12+, vergeet dan je mondkapje niet. Anders mag je niet met de bus mee.

Bus
Kennismaking

We gaan vandaag eerst een kennismakingsspel doen. Dit hebben we op andere kampen op verschillende manieren gedaan. Soms was het steen/papier/schaar, maar we hebben ook wel eens vragen over elkaar moeten beantwoorden, of gekken tikspelletjes gedaan. Wat het dit jaar wordt, weten we nog niet precies, maar het wordt zeker heel leuk.

Wie wil er nu niet in de schijnwerpers staan. Zeker op dit feestje! De leiding zal er zeker van genieten als je tijdens het avondspel de spotlight opzoekt, want ze houden van scoren. Het enige geluk dat jullie hebben is dat het nog de eerste avond is en de leiding nog niet zo goed is in namen.

Maar zonder gekheid. Dit wordt dus duidelijk een avondje lichtbundelspel. De bedoeling is dat je zo veel mogelijk kaartjes overbrengt en daarbij zo min mogelijk gesnapt wordt door de leiding. Dus komt er een schijnwerper langs, dan duik je zo snel mogelijk weg. Herkent de leiding jou, dan heb je namelijk een strafpunt.  

lichtbundel