Informatie Phoenixhelden Sporthelden Foto's Beroepshelden Boekenhelden Wist je Dat? Filmhelden Muziekhelden Gastenboek

Home

 

WAT ETEN WE VANDAAG

vermicellisoep
gebakken aardappelen
visstick
komkommer
gemengde sla
appelmoes
vla

Beroepshelden

Drilsergeant

 

Heel vroeg in de ochtend worden gewekt door een drilsergeant met drie strepen, na een slopende nacht is dit een goede manieren om de BEROEPSHELDEN te verwelkomen.

Vandaag moeten we veel dingen verzamelen: vier zwaailichten, vier ladders, vier ziekenhuizen en nog veel meer. Pas op voor de brandweerspuit, anders ben je alles weer kwijt!

Na de bivak moeten we echt aan de bak. Maarschalken sluipen en bommen vliegen in het rond, lijkt wel echt ouderwets stratego. Pas op voor de spionnen van de tegenstander en hun lange afstand raketten. Hopelijk kan je net op tijd de vlag vinden van de tegenstander voordat de bommen inslaan of heel je leger is uitgeroeid.

held kok

In de avond, als alle kruitdampen zijn gezakt, kunnen de hulpdiensten het oorlogsgebied in. Doktoren en verpleegkundigen stormen het open veld in, soms is de brandweer nodig om een brandje te blussen. Het wordt al langzaam donker dus een zaklamp is nodig om de slachtoffers te herkennen. Er zijn nog enkele vijanden aanwezig in het gebied, deze personen rennen iedere keer weer weg voor een het licht van de zaklamp. Maar staan ze in het licht, dan duiken ze in elkaar en bewegen niet meer. Hopelijk overleven we deze dag allemaal ...

Dresscode: Leger, brandweer, politie of medisch personeel.