Informatie Phoenixhelden Sporthelden Foto's Beroepshelden Boekenhelden Wist je Dat? Filmhelden Muziekhelden Gastenboek

Home

 

WAT ETEN WE VANDAAG

vermicellisoep
pizzapunten
brood
beleg
melk en karnemelk
toetje

Phoenixhelden

De dag is aangebroken dat alle SUPERHELDEN op reis gaan en de wereld redden van het kwaad. Vandaag hebben we hulp van alle PHOENIXHELDEN. Als iedereen blauw wit in de bus zit, vertrekken we naar het altijd onheilspellende Drouwen.

Hier zullen we de eerste strijd spelen en zullen de blauwwit helden kennis maken met elkaar. Misschien denk je dat je elkaar al kent, maar midden in het bos zie je er toch weer anders uit! Hopelijk herkennen we elkaar als we allen in blauw wit gekleed zijn?!

Na het heerlijke diner, ik denk een blauwwitte pizza, gaan we weer naar het bos. Tijdens dit spel zijn witte kleren verboden, maar donker blauw kan heel goed. Hopelijk heb je goede zakken en verstopplekken om het witte goed te smokkelen naar de andere kant. De witte helden zitten in het midden om je tegen te houden en andere duistere personen zijn op jacht naar het witte goud.
Hopelijk heb jij je goed donker gekleed, zodat je zonder gezien en getikt te worden, naar de andere post kan komen. Hierna is zwart de beste kleur die je kan zien, het is slaaptijd.

Dresscode: blauw, wit (kleding goed labelen!)