Informatie Phoenixhelden Sporthelden Foto's Beroepshelden Boekenhelden Wist je Dat? Filmhelden Muziekhelden Gastenboek

Home

 

WAT ETEN WE VANDAAG

tomatensoep
gekookte aardappelen
appelmoes
schnitzel
sperziebonen
komkommer
ijsje

Sporthelden

Als je 's ochtends wakker wordt, is misschien het eerste wat je ziet het paard van Ankie of iemand die net als Kromowidjojo door de gang zwemt.
In de ochtend hebben we de achtervolging op schaatsen of de fiets .... of te voet. We hebben twee teams die tegen elkaar strijden door middel van opdrachten en op het laatst ren en tikacties. In de tweede helft draaien we de rollen om, lijkt wel cricket.

Na de lunch met veel koolhydraten gaan we met andere sporten de strijd aan. Aan te raden is een boterham met pindakaas.  De SPORTHELDEN spelen vandaag dus een belangrijke rol.

 


Tijdens veel verschillende sporten kunnen teams gebruik maken van een SPORTHELD.  Messi, Marianne Vos, Federer, Epke Zonderland, Leon Simons, Pieter van de Hoogenband, Michael Jordan, Mady Tims, Irene Wust, Nadal of Sven Kramer.

Aan het eind van de dag, na het voedzame pastadiner, gaan alle sporthelden weer naar huis. Hiervoor vertrekken ze van verschillende havens naar hun doel. De sporthelden zullen dit op verschillende manieren uitvoeren. De ene houdt van snelheid en een andere held gaat voor elegantie of misschien louter tactiek. Sporthelden kunnen goede prestaties leveren als ze goed gaan slapen, dus welterusten.

Dresscode: sportkleding