AFSPEELLIJSTEN
Klassiek
Country
Reggae
Hardrock
Hollandse hits
Kindermuziek
Disco
Overzicht Informatie Foto's Video Facebook

Phoenix Disco Hitzone op donderdag


Moonwalk

De moonwalk is het bijzondere loopje van Michael Jackson. Niet echt helemaal disco, meer pop muziek. Maar wij doen het op de disco manier. Trek je schoenen met plateauzolen maar aan en vergeet je discokleren niet.



Sommigen voeren deze dans uit door een spoor te volgen. Anderen gaan meer heen en weer. 1 ding is zeker, het wordt zeker een paaaaarty!
Voorbereiding



Naar de disco ga je natuurlijk niet zo maar. Dat moet je voorbereiden. Dat geldt zeker voor de muzikanten die de optredens gaan verzorgen. Wat zal de avond ons straks brengen. Worden er dansen voorbereid, playback met dans of iets anders. Elke disco is mooi op zijn eigen manier.

Maar ook diegenen die niet gaan optreden zullen zich moeten voorbereiden. Fris gedoucht worden de mooiste disco outfits aangedaan. De haren worden gestyled en de dames zullen hun nagels ook wel lakken.
Disco fever

Deze avond wordt er 1 met disco feever (disco koorts). Dit is niet zo maar een avond. Eerst natuurlijk het voorprogramma met (te) gekke spellen, muziek en entertainment. Daarna de bekendmaking van de "King of Kamp" oftewel de kampwinnaar.

En dan gaan de voetjes los. Welke DJ er zal zijn, weten we nog niet, maar het wordt zeker een knalfeest. Dus vergeet je dansschoenen niet in te pakken, want de voetjes gaan van de vloer.