AFSPEELLIJSTEN
Klassiek
Country
Reggae
Hardrock
Hollandse hits
Kindermuziek
Disco
Overzicht Informatie Foto's Video Facebook

PHOENIX HITZONE Begin je dag met de lekkerste muziek.


Klassiek
Misschien niet jouw eerste keuze, maar een genot om naar te luisteren. Dit is muziek om op te chillen. Zet het vooral in de nacht aan, dan weten we zeker dat jullie gaan slapen.

Country
Melancholisch met een snik. Echte Amerikaanse country zorgt ervoor dat je de cowboys al voor je ziet en dat je al in de rij klaar
gaat staan om lekker te linedancen.

Reggae
Heerlijke muziek om bij te relaxen. Je krijgt de zomer in je bol. Behalve de pure reggae van Bob Marley, natuurlijk ook wat reggeaton en andere relaxe muziek.

Hardrock
Scheurende gitaren, harde drum, gierende stembanden. AC/DC, Metallica zijn de gouwe ouwe. Ook zijn er natuurlijk de rockballads die de zachtere kant van deze muziek laten zien.

Hollandse hits
Lekkere Hollandse knijters. Zowel leuk bij de apr├Ęs ski als bij een gewoon feestje. En natuurlijk heerlijke muziek om mee wakker te worden als je aan het uitrusten bent van een lange nacht...

Kindermuziek
Wie kent ze niet, de bekende deuntjes "slaap kindje slaap" of "schipper mag ik overvaren". Echte Nederlandse kinderliedjes. Maar hier kun je ook kinderfilm muziek verwachten, bijvoorbeeld uit Disney-films. Dus swing maar lekker mee.

Disco
Echte jaren 70 en 80 disco muziek uit de vorige eeuw (daar houdt de kampleiding van). Tijd om de voetjes los te maken en te gaan dansen. Schaam je niet, dat doen wij ook niet.