Informatie Dalmatiërs Asterix en Obelix Foto's Looney Tunes Donald Duck Wist je Dat? De Smurfen Suske en Wiske Gastenboek

Home

 

WAT ETEN WE VANDAAG

vermicellisoep
gebakken aardappelen
visstick
komkommer
gemengde sla
appelmoes
vla

101 DALMATIËRS

Waf waf waf .... We zien vandaag heel veel stippen. Niet alleen bij de leiding komen er stippen, maar ook bij de andere kampgangers. 

Bij het eerste spel van de dag zoeken we niet naar 101 hondjes maar naar 4 dezelfde stippen of 4 hondenriemen. Verzamel ze allemaal in je eigen mandje en laat ze niet weer afpakken door de andere hondjes.

Na lekker een bakje hondenbrokken gaan we in de middag op zoek naar een bot. In dit spel moeten de kampgangers meerdere pootjes verzamelen op de kaart van Cruella. Als het goed is kunnen we dan het bot vinden dat Cruella ergens in het bos of op de zandvlakte heeft verstopt.

's Avonds gaat Cruella met een enorme zaklantaarn op jacht naar haar Dalmatiërs. De Dalmatiërs rennen, kruipen en verstoppen zich goed achter een boom of duiken onherkenbaar weg. Cruella zal het vanavond moeilijk hebben om zoveel mogelijk hondenvellen te verzamelen voor haar bondjas.