Informatie Dalmatiërs Asterix en Obelix Foto's Looney Tunes Donald Duck Wist je Dat? De Smurfen Suske en Wiske Gastenboek

Home

 

WAT ETEN WE VANDAAG

buffet:
hotdog
hamburger
kruidenboter
stokbrood
pindasaus
sausjes
komkommer
eiersalade
meloen
sorbet

LOONEY TUNES

 

Bij het eerste spel van vandaag is de snelheid en slimheid van Roadrunner en Speedy Gonzales erg belangrijk. Onderweg zijn er uitdagende opdrachten te vinden. Maar pas op, ergens ligt ook Wile E. Coyote op de loer. Met zijn sluwheid smeedt hij plannen om jullie van je pad te brengen. Maar zoals iedereen weet, staat hij ook bekend om zijn stommiteiten en gebrekkige apparatuur. Hopelijk komen jullie weer terug bij het kamphuis.

In de middag houden de meeste Looney Tunes een siësta. Bugs Bunny komt op de zandvlakte eindelijk uit zijn holletje om een lekkere wortel te scoren. En waar Bugs Bunny is, is natuurlijk ook de gevaarlijke jager Elmar Fudd.  Speedy Gonzales laat wat stofwolken opwaaien en Tweety en Sylvester spelen kat en muis .... uh.... vogel.

In de avond hebben we een heerlijk diner verzorgd door Granny, de oma van Sylvester en Tweety. We weten natuurlijk al wat op het menu van Sylvester zal staan...
Tweety is al een tijdje bezig om haar stembanden warm te zingen. Deze kan ze deze avond ten gehore brengen aan alle Looney Tunes. Wat zal dat mooi klinken. Ze zal het zeker winnen van de onverstaanbare Daffy Duck.

Hierna komt  de Tasmanian Devil zijn nieuwste danspasjes laten zien. Vooral die pirouette is één van zijn beste pasjes. Hij is onvermoeibaar en gaat de hele avond los. De Taz is the best!