Informatie Dalmatiërs Asterix en Obelix Foto's Looney Tunes Donald Duck Wist je Dat? De Smurfen Suske en Wiske Gastenboek

Home

 

WAT ETEN WE VANDAAG

rundvleessoep
gekookte aardappelen
schnitzel
sperziebonen
komkommer
appelmoes
ijsje

SUSKE EN WISKE

Op deze dag spelen we De Kokende Kei, toepasselijk in Drenthe met hun Hunebedden. Natuurlijk zijn onze avonturiers Suske en Wiske hier te vinden en met de hulp van Jeromeke liggen alle keien weer netjes op hun plek. Maar of dat tijdens de spellen van vandaag ook zo blijft, is de vraag ...

In de ochtend gaan we op zoek naar Lambiek. Gelukkig hebben we hulp van Tante Sidonia, je weet wel, die slanke dame met grote voeten en zeer lange neus. We volgen de draadjes in de bomen, maar heeft Lambiek ze wel aan de goede kant opgehangen?

De kokende kei

Daarna heeft Professor Barabas weer een nieuwe uitvinding. Eén van zijn belangrijkste uitvindingen is de teletijdmachine. De vraag is of we in de middag nog in 2012 zitten of ergens in de prehistorie. We hebben in ieder geval allemaal loperkaartjes nodig om alle juiste spullen te verzamelen om weer, met zoveel mogelijk punten, terug te kunnen keren naar de juiste tijd. Pas op dat je niet ergens blijft hangen bij een prehistorische tikker.

In de avond hebben we nog een spannend spel in het bos. Je loopt hier samen met Jeromeke van rood naar blauw of misschien groen. Wel oppassen, want er is een kans dat je Lambiek tegenkomt. Probeer zover mogelijk van hem te blijven, anders kost het je punten.

In de nacht hebben we gelukkig Schanulleke, het popje van Wiske, slaap lekker!