Hopelijk word je vandaag niet naar Geel gebracht, want dat is namelijk een plaats in België. Dat is een aardig stukje lopen. Misschien zien we vandaag wel een gele ronde ster aan de hemel staan, een lekker zonnetje. Vandaag geen ei mee maar een banaan, deze geeft misschien meer mogelijkheden om te ruilen. Kan je dit omruilen naar geel goud, dan heb je waarschijnlijk gewonnen! Ook alleen maar gele voorwerpen zullen hoge ogen gooien, als je tenminste het kamphuis weer terug kan vinden!

Als je bent teruggekomen zullen de goud-gele ronde schijven waarschijnlijk klaar liggen. Hopelijk wat minder dan vorig jaar, anders eten we de rest van de week alleen maar hetzelfde! Misschien kan je er één bestellen met banaan erop?!

In de middag, als je al terug bent van de ochtend, gaan we beginnen met een verwarrend spel. Het 6 kleurenspel zal deze dag overheersen, de andere kleuren zullen de strijd aan gaan met geel. Als je verschillende combinaties kan maken, zal de rust terugkomen en de kleur geel weer overheersend zijn. De badeendjes, kuikentjes, kanaries, minions, spongebob en de wespen zullen vandaag ook aanwezig zijn. Ze zijn klein, maar kan je ze vinden? Misschien leveren ze wel bonuspunten op vandaag! Tip: laat de wespen maar vliegen...

Het diner begint natuurlijk met de gele kuikensoep, daarna gevolgd door gele tortilla's met gele kaas en gele mais. Toe hebben we dan nog een citroen-sorbet (mmmmmmmm).
In de avond zijn we ingesmeerd in Zwitsal (of was het nou anti muggenspul?) en gaan we het bos in. Het is handig voor ons als je gele klompen aandoet met je naam erop, anders raken ze door de war! Of als je verkleed bent als de keizer van China. We zijn opzoek naar het gele licht en naar kampdeelnemers die als Pacman door het bos kruipen, rennen en vliegen. Op weg naar het gele licht gaat niet zonder gevaar, want word je gespot door het witte licht dan moet je stilstaan en zal je benoemd worden. Kom je bij het gele licht, dan heb je het doel bereikt en zal je een nieuw doel moeten kiezen. Dezelfde weg is niet raadzaam, het witte licht zal je proberen te vinden..

Langzaam gaat het witte lichtje uit.