Zullen we deze ochtend al het ochtendrood zien of hebben we toch een beetje geslapen. Deze nacht heeft op de gang het stoplicht op rood gestaan. Overlopen is dan niet toegestaan.
Om 8.30 uur staat het ontbijt klaar. Via de rode loper richting de eetzaal, gaan we met z'n allen erin passen?! Gelukkig hebben we ook karnemelk (rode verpakking) of zullen ze ons verwennen met een beschuitje met aardbeien ...

Deze ochtend spelen we Operatie Rode Vlag. Hier hebben Vietnam en China flinke ruzie over wie een rode vlag mag tonen voor hun eigen land. Of zou Turkije er met de vlag vandoor gaan? Tijdens deze strijd hebben we ervaren dat er soms rood bloed vloeit, maar hopelijk zullen dit jaar met diplomatie veel problemen worden opgelost. Heb je na dit spel rode lippen, dan heb je misschien verloren ...
Tijdens de lunch zullen mogelijk tomaten op het menu staan of misschien pure hagelslag (rode verpakking). Na de lunch gaan we opzoek naar de Rode Vos. De honden worden losgelaten nadat de vossen een spoor hebben uitgezet. Hopelijk vinden de honden het spoor om daarna de rollen om te draaien.

Na de avondmaaltijd, bestaande uit tomatensoep, kip in rode saus en vla (met rode limo?), zullen we de uitdaging aan gaan van het Traffic Redlight. Tijdens dit spel is een lange broek en een trui met lange mouwen heel belangrijk, liefst in een donkere kleur. De Duivels gaan opzoek naar hun eigen rode fakkel en doven de fakkel van Cupido. Wie de meeste minuten hun rode fakkel aan heeft staan, wint het spel. Helaas kom je niet makkelijk in het rode gebied, hiervoor zal je langs goed getrainde KGB-ers moeten komen. Dit zal niet makkelijk zijn, ze zijn gewapend met een zaklamp of een tikarm. Als je betrapt bent, zal je dit weten ook: je zult gemerkt worden en worden teruggestuurd. Terugkomend in het kamphuis zullen we zien wat de schade is bij beide teams.