Home Foto's
Phoenix in het wild in de Onderwaterwereld
Dinsdag

Deze ochtend word je wakker met een duikbril en snorkel op. Je probeert uit bed te stappen, maar dit gaat erg lastig. Ben ik nog zo moe of heb ik hele grote voeten?! Het blijken je flippers te zijn. We zoeken naar Nemo tussen het koraal, want vandaag zitten we onderwater.

Met een zo’n groot mogelijke hap zuurstof, gaan we nog dieper naar beneden, waar we onder andere zeesterren en krabben tegenkomen. We moeten niet te ver naar beneden zakken, want daar waar het zonlicht niet kan komen, is het gevaarlijk donker …

Vandaag moeten we dus veel zwemmen. Vergeet dus niet om je zwembroek in te pakken. Zullen we een glijbaan krijgen of kunnen we opzoek naar kleine krabbetjes op het strand? Zullen hier ook oesters in het water liggen of een grote zeekoe?

Na het diner met veel vis en schelpdieren, met als voorafje natuurlijk koraalsoep, gaan we verder met het avondprogramma. Hierbij zijn getallen heel belangrijk. Heb je de bovenste mossels in je bezit, dan heb je gewonnen. Ook de oudere vissen gaan werken met getallen en rode en zwarte vlakjes. Zullen ze met meer of met niets terugkeren naar het koraal om te gaan slapen.

Dolfijnen slapen altijd voor de helft. Eerst zwemmen ze linksom en later rechtsom. Ze blijven dus ook voor de helft wakker! Zullen ze vandaag langs de nachtwacht heen glippen of worden ze aan de haak geslagen?

 

Volg ons ook op:
  Afleveringen

Zaterdag 9 juli om 9:15
Phoenix in het Wild vertrekt op Safari

Zondag 10 juli om 8:00
Phoenix in het Wild naar de Noordpool

Maandag 11 juli om 8:00
Phoenix in het Wild naar de Woestijn

Dinsdag 12 juli om 8:00
Phoenix in het Wild in de Onderwaterwereld

Woensdag 13 juli om 8:00
Phoenix in het Wild in de Jungle

Donderdag 14 juli om 8:00
Phoenix in het Wild op een Onbewoond eiland

Vrijdag 15 juli om 13:00
Phoenix in het Wild keert terug in de Bewoonde wereld