Home Foto's
Phoenix in het wild op een Onbewoond eiland
Donderdag

…. drink met je billen bloot, melk uit een kokosnoot ….

Een onbewoond eiland is een landmassa omsloten door water zonder bewoning van mensen. Freek geeft aan dat dit de beste situaties zijn voor het dierenrijk en plantenrijk. Er zijn dus hier veel bijzondere dieren te vinden. De vraag is, waar ligt het eiland?! En welk klimaat vinden we op ons onbewoonde eiland? Wij gaan natuurlijk uit van een (sub) tropisch klimaat met een heerlijke temperatuur, maar wie weet belanden we wel op Rottummeroog in de waddenzee.

Maar ja, het kan ook wel een oud pirateneiland zijn met een heleboel waardevolle verborgen schatten. Zullen de jongere schatgravers alle schatten vinden? Hoe eerder je erbij bent, hoe meer goudstukken je zal vinden. Vul je schatkist en degene met de meeste goudstukken heeft gewonnen.

De oudere jagen op andere aanwijzingen. Het beginpunt van deze tocht is de hoogste boom op het eiland. Vanuit hier gaat de tocht met tweetallen van het ene nummer naar het andere. Maar dan ineens zijn de nummers weg?! Toch loopt het spoor door … Heb jij deze week goed opgelet, dan weet je de weg wel weer te vinden. Let dus goed naar de aanwijzingen die de hele week worden gegeven!!

Tijd voor een lekkere frisse douche. Deze avond gaan we op ons beste Hawaïaans gekleed naar het feest op het tropische eiland Niihau. Met heerlijke cocktails en zwingende Hawaïaanse muziek gaan we de vroege uurtjes zien. Heerlijke zoete meloenen, kokosnoten en ananassen zullen links en rechts om je oren vliegen.

Als de kleinsten naar bed zijn gebracht gaan de grotere eilandbewoners door met feesten. Natuurlijk met spelen van kundigheid om de vaardigheden van deze krijgers te testen. Maar ook moet er proviand worden verzameld voor de lange reis van morgen.

 

Volg ons ook op:
  Afleveringen

Zaterdag 9 juli om 9:15
Phoenix in het Wild vertrekt op Safari

Zondag 10 juli om 8:00
Phoenix in het Wild naar de Noordpool

Maandag 11 juli om 8:00
Phoenix in het Wild naar de Woestijn

Dinsdag 12 juli om 8:00
Phoenix in het Wild in de Onderwaterwereld

Woensdag 13 juli om 8:00
Phoenix in het Wild in de Jungle

Donderdag 14 juli om 8:00
Phoenix in het Wild op een Onbewoond eiland

Vrijdag 15 juli om 13:00
Phoenix in het Wild keert terug in de Bewoonde wereld