Home Zaterdag Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Contact Aanmelden

Dinsdag

Ochtend

Stratego

Vandaag even wat minder geheimzinnig, maar wel keiharde actie. We spelen 's ochtends Levend Stratego. Dat betekent speuren naar de vlag van de tegenstander. Wie de vlag vindt heeft namelijk gewonnen. Maar je moet wel uitkijken voor de tegenstander. Wordt je getikt door iemand van een hogere rang, dan ben je af en moet je een nieuw kaartje halen.

Wie vindt de vlag en wordt de held van zijn team?

Middag

Geheimen

De geheimen van deze middag zullen een nostalgische sfeer krijgen, er zullen geheime opdrachten moeten worden uitgevoerd om tot het grote geheim te komen.
Vroeger werden deze geheime spellen regelmatig gespeeld tegenwoordig zijn ze door de meeste mensen vergeten.
Dit jaar hebben wij ze uit de geheime stoffige doos getrokken en zullen jullie ze ook leren.

Voorlopig houden we nog even geheim wat we precies gaan doen, maar denk eraan er zal veel gefluisterd worden!
Avond

Pupillen: vossenjacht

In het Drouwense bos lopen de vossen los!!! Nou ja, geen echte vossen natuurlijk, maar andere kampdeelnemers. Vandaag gaan we in groepen verdeeld op vossenjacht.
De ene groep is de vos en zet het spoor uit, de tweede groep moet het spoor volgen en onderweg aan allerlei geheimzinnige opdrachten voldoen.
Wie vangt de vos?

Aspiranten: Operation Breaklight

Midden in het bos, in het absolute duister spelen de aspiranten Operation Breaklight. Een nieuw en spannend spel waarin de deelnemers tot het uiterste worden getest. Snelheid, uithoudingsvermogen, observatievermogen, het vermogen om ongezien in vijandelijk gebied te bewegen. Dus: be prepared.

Creative Commons License Website by Norman Huisman Laatste update: Donderdag 24 Juni, 2010 22:34 door NH