Home Zaterdag Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Contact Aanmelden

Zaterdag

Ochtend

Vandaag begint het. Zomerkamp 2010!!! Natuurlijk wordt het weer helemaal super. Je moet wel vroeg opstaan, want je moet natuurlijk op tijd bij de kantine zijn. We verzamelen bij de kantine om 9:15. Zorg dat je dan al je spullen al op de aangewezen plek hebt neergelegd.

Om 10:00 vertrekken we met de bus richting Drouwen, naar kamphuis "De Kwartjesberg". De verwachting is dat we daar om 13.00 aankomen.

 

Middag

De Bosloop

Zaterdag is een klassieker terug van weggeweest. De bosloop.

De bosloop is een spel waarbij door het volgen van nummers een geheime route wordt gelopen. Onderweg moet je verschillende vragen beantwoorden voor extra punten en het geheime woord proberen te achterhalen.

Avond

Pupillen Douanespel

Sluip en kruip door het bos, over de zandvlakte en de hei. Probeer de smokkelkoning te bereiken. Je moet hem zoeken aan de hand van lichtsignalen en geluidsignalen.
Maar PAS OP: Ook de douane loopt ook rond deze avond en die zal er alles aan doen om alle smokkelaars te vangen. Dus doe voorzichtig aan, maak geen geluid en als het nodig is, REN VOOR JE LEVEN!!!

Aspiranten: De legende van het Kamakura regiment

Eeuwen geleden werd een groep samoerai vermoord door afvallige samoerai, de ninja. De zielen van deze vermoordde samoerai dwalen nog steeds rond. Zij kunnen deze wereld pas in vrede verlaten als zij terug zijn gebracht naar hun Shogun. De familie die de meeste ziellichten naar de Shogun brengt, stijgt in eer en rang aan het Japanse hof. Maar PAS OP... de Ninja's zullen er alles aan doen om dit te verhinderen.

Creative Commons License Website by Norman Huisman Laatste update: Donderdag 24 Juni, 2010 22:37 door NH