Home Zaterdag Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Contact Aanmelden

Zondag

Ochtend

Het geheimtaalspel

Voor dit spel moet je goed kunnen zoeken, snel zijn en een goed geheugen hebben.

In het bos zijn geheime letters verstopt, je moet deze zo snel mogelijk vinden, wie de letter het eerste vindt krijgt de meeste punten. Om het zoeken wat moeilijker te maken zijn de letters niet in de Nederlandse taal geschreven. Kunnen jullie geheimtaal lezen???
Middag

Mini Geheimzinnige spelen

Zoals de naam als zegt, wordt 's middags een geheimzinnig spel gespeeld. De mini geheimzinnige spelen. Helaas weet nog niemand wat we gaan doen, maar zodra ik wat toegefluisterd krijg, zal ik dit direct op de site vermelden.

Avond

Lichtbundel

Door het bos sluipen de geheimzinnige dwaallichten. Een jullie moeten er langs komen om de kaartjes naar de overkant te brengen.De dwaallichten zullen er alles aan doen om jullie in hun lichtbundel te vangen. Dus zoek de beste route, leg de dwaallichten in de luren en win dit fantastische spel.

Aan elke kant van een bosperceel wordt een post neergezet. Bij elke post start de helft van de groep. Het is de bedoeling dat je van elke post een kaartje naar de overkant brengt zodat je een 1 punt krijgt. Eenmaal aangekomen bij de post krijg je weer een kaartje en die moet je dan weer naar de overkant brengen. Maar in het bos sluipen de geheimzinnige lichtbundels. Op het moment dat ze jou vinden proberen zij jou in de bundel te vangen. Dit moeten ze doen door de naam van de gevonden persoon op te noemen. Als speler moet je dan zorgen dat je niet laat zien wie je bent en je verstopt achter je handen/voeten. ( petten, hoeden of capuchons mogen niet )
Zegt de lichtbundel de verkeerde naam dan mag je door lopen, maar zegt hij de juiste naam dan krijg je min punt.

Creative Commons License Website by Norman Huisman Laatste update: Donderdag 24 Juni, 2010 22:37 door NH