Home Zaterdag Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Contact Aanmelden

Woensdag

Ochtend

Dropping

Helemaal nieuw voor het Phoenix Zomerkamp is de dropping. Geblindoekt gaan jullie een auto in en worden jullie ergens in de omgeving gedropped. En dan, zoeken naar aanwijzingen waar je bent en zorgen dat je terugkomt bij het kamphuis. Maar pas op; in de omgeving lopen een paar rare snuiters met camera's. Zorg dat ze je niet kunnen fotograferen, maar probeer wel te ontdekken wie het zijn.

Middag

Secret Island

Een geheimzinnig eiland, ergens midden in de stille oceaan. Daar speelt het middagspel zich deze keer af. Elk team speelt voor zichzelf en moet schatten verzamelen. Echter hiervoor heb je grondstoffen nodig. Maar het gevaar loert, want de rovers van de andere teams zijn op jacht en willen de spullen van jou stelen. Dus speel slim, speel snel en verzamel de meeste schatten.

Avond

Havenspel

Het havenspel wordt gespeeld met 4 “landen”. Tussen die landen wordt er flink gesmokkeld. Maar het is de laatste tijd stukken moeilijker geworden om te smokkelen aangezien de havenpolitie steeds beter oplet.
Het is de bedoeling dat de smokkelaars van het ene land naar het andere land smokkelen. Moet jij bijvoorbeeld van Amsterdam naar Londen en ben jij niet getikt aangekomen in Londen dan ontvang je daar weer een bestemming. Dat kan New York of Antwerpen zijn. Wordt je getikt tijdens het smokkelen dan ben je verplicht je kaartje in te leveren en terug te keren naar je land.

Creative Commons License Website by Norman Huisman Laatste update: Donderdag 24 Juni, 2010 22:37 door NH